perjantai 22. helmikuuta 2013

Toiminnallinen talvipäivä

Koko perheen aktiivista ulkoilupäivää vietettiin Aplicossa 9.2. Satakunta asiakasta kävi hakemassa punaiset posket ja hyvän mielen pihan aktiviteeteista.

Snow Zumba liikutti aikuisia ja nuoria. Liukas alusta ja toppavaatteet antoivat sopivasti haastetta tuttuun lajiin. Perheen pienet laskivat pulkalla ja ratsastivat poneilla. Koko perheen talvinen seikkailurata vei lähimetsään puuharasteille. Aurinkoinen ilma lämmitti mukavan leppoisaa tunnelmaa.

Vaihtelua harjoitteluun tarjosi perhe Lehtosten tunteella suunniteltu Winter Bootcamp. Lyhyet ja kovat treenit ovat aikamme muoti-ilmiöitä. Tämä puolen tunnin harjoitus sisälsi traktorinrenkaan kääntöä, reen vetoa ja lekalla kolkuttelua. Aktiviteetit, jääkolkka mukaan lukien, olivat monelle täysin uusi kokemus. Pakkasessakin sai kivasti hien pintaan.

Lohjan salibandyn 97-98 poikien vanhempien pitämästä kioskista grillimakkarat ja laskiaispullat tekivät kauppansa päivän päätteeksi. Itse tehdyt laskiaispullat olivat maittava kruunu aktiiviselle päivälle.

Tervetuloa mukaan Aplicon talvipäivään taas ensi vuonna!

perjantai 8. helmikuuta 2013

The Nike Blast - Ohjaajan taivas

The Nike pose: Linda, Kirsi, Emma, Jukka, Petra, Ninni ja Jutta
Nike Blast -tapahtuma keräsi ryhmäliikunta- ohjaajat  helmikuun alussa. Kaksi kokonaista päivää täynnä ideoita ja kuumimpia alan trendejä Globenissa. 95 huippuluokan tuntia. 79 kouluttajaa Ruotsista ja ympäri maailmaa. Inspiroivat luennot täydensivät lukujärjestystä ja Nike shopissa esiteltiin tulevan kauden asut ja uutuudet. Toista tuhatta liikunnanammattilaista ympäri eurooppaa loivat jälleen upean tunnelman 1.-2.2. Tukholmaan.

Nike Blast on järjestetty myös Suomessa ja Norjassa aikaisemmin. Tänä vuonna tapahtuma oli vain Ruotsissa. Vuoteen 2010 saakka tapahtuman nimi oli Nike Convention. Sen jälkeen tapahtuman nimi haluttiin erottuvan trendikkäästi muista ja nimeksi muodostui Nike Blast.

Aplicon liikunnanohjaajat ovat vuosia hakeneet ideoita ja oppia myös tästä tapahtumasta. Ensimmäinen yhteinen Nike tapahtuma koettiin 2007. Sen jälkeen siitä on muodostunut odotettu tapahtuma, jonne lähdetään yhdessä. Työtä ja huvia sopivassa suhteessa. 

Jutta ja Sami hulluttelemassa
kengurukengillä
GangooMix -tunnilla.
Ohessa muutaman ohjaajamme tunnelmia tapahtuman jälkeen:
Se energiaboosti ja inspiraatio minkä saa siitä, että pääsee muiden ohjaajien kanssa testaamaan uusia lajeja, kuuntelemaan uusia biisejä ja hypistelemään mageita treenikuteita, on sanoinkuvaamaton. Kaikki tanssitunnit olivat hyviä, mutta Strip Bed-tunti, missä oli mixattu tanssi ja steppi, jäi mieleen. Erittäin hauska tapa yhdistää tanssi ja lihaskuntoilu käyttäen lautaa "sänkynä". - Linda Tiirikainen
Päivän sana oli perustreeni. X-Method ja Crosstraining ajatus näkyi. Lyhyitä ja ytimekkäitä treenejä. "Burbee", eli yleiskuntoliike oli mukana lähes kaikissa tunneissa. Les Mills -konseptitunnit ja jooga olivat paljon esillä ja vetivät kaikki salit täyteen. -Petra Vuorinen 
Aivan mieletön urheilutapahtuma, jossa sai nauttia maailman parhaiden ohjaajien koreografioista. Ragga Muffin Style -tanssitunti vei erityisesti minun sydämmeni. Innolla odotan ensivuotta. - Ninni Gröhn
 
Ohjaajat tuovat uusia musiikkeja ja koreografioita tunneille. Lisäksi tuomme kokeiluja tapahtumakalenteriin ja mahdollisesti uuden lajin syksyn ohjelmistoon. Näin kaikki asiakkaamme pääsevät osalliseksi tätä pursuavaa energiaa ja uusia tuulia!

Emma, Kirsi, Ninni ja Linda
 Ragga Muffin -tunnin tunnelmissa.







perjantai 1. helmikuuta 2013

Aplico 3.0 - arjesta elämys

Julkaisimme vuodenvaihteessa jutun, jossa kerroimme uudesta kuntoklubin laajennuksesta. Olemme saaneet valtavasti positiivista palautetta, kyselyitä ja toiveita koskien näitä uusia tiloja. Haluamme nyt raottaa asiaa hieman lisää, sillä laajennushankkeen taustalla on suurempi projekti. Tavoitteenamme on luoda arjestasi elämys!

Olemme aloittaneet klubin kehitysprojektin jo viime vuoden puolella. Hankkeemme kantaa nimeä Aplico 3.0. Projektia johdattaa eteenpäin asiakkaidemme ajatukset ja toiveet. Kokonaisuuden tavoitteena on kehittää klubin tiloja ja palveluja pala kerrallaan.

Ensimmäisessä vaiheessa asiakkaamme saavat sähköisen kyselyn, jonka avulla pyrimme kartoittamaan kuntosalin käyttöä ja kuntosaliharjoitteluun liittyviä toiveita. Seuraavassa vaiheessa projektihenkilöt haastattelevat asiakkaita. Kaikilla lohjalaisilla on mahdollisuus päästä kehittämään unelmien kuntosalia helmikuun puolessa välissä, kun klubille ja nettisivuillemme saadaan "toivomuskaivo". Kaikka ajatuksensa jakavat pääsevät vaikuttamaan laajennuksen tilaratkaisuihin, laitehankintoihin sekä uusiin tiloihin valittaviin palveluihin.

Voit toki kirjoittaa toiveesi jo tähän blogiin tai Facebook-sivuillamme. Voit myös lähettää sähköpostia tätä varten avattuun sähköpostilaatikkoon, aplico3.0@aplico.fi.

3.0 projektin ensimmäisenä uudistuksen kohteena ovat kuntosalimme tilat ja toiminta.
Laajennamme kuntosalia 200 neliöllä. Rakennustyöt ovat jo alkaneet ja uudet kiviseinät kohoavat ensi viikolla nykyisen klubirakennuksen kylkeen.

Liikunta- ja Hyvinvoitikeskus Aplico - arjesta elämys!