sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Liikutaan ja voidaan hyvin yhdessä

Tammikuu on taittunut helmikuulle ja liikkuminen on monella yhä aktiivista. Mitä sitten tulisi tehdä, jos ensi kuussa salikassi alkaa painamaan niin, että motivaatio ei riitä sitä enää nostamaan?

Tarkista tavoite ja treenin rytmi. Onko tullut liikunnan huumassa tehtyä jo liikaa harjoituksia? Monta jumppaa putkella, kun se on vaan niin siistiä? Pitäisikö liikuntasuunnitelmaa vähän järkevöittää omaohjaajan kanssa? Siitä voisi olla hyvä aloittaa. Liikunnan ilo karisee nopeasti alkuhuumaan jälkeen, jos se rupeaa tuntumaan työläältä. Pääsisitkö siis omaan tavoitteeseesi helpommallakin? Sitä kannattaa ainakin miettiä.

Onko koko perheen kalenteri haastava synkronoida yhteen? Mitä jos lähtisittekin liikkeelle yhdessä? Perheen pienimmille on puuhaa Aplicon Omppulassa. Äidit ja vauvat saavat hikeä pintaan perjantaisin Bailamaman 2Baby -tunnilla. Äidit saavat samalla tehokkaan ja tarpeellisen lantionpohjajumpan. Yhdessä koko perheen voimin pääsette liikkumaan perheliikunta-tunneilla. Siellä liikutaan lasten ehdoilla unohtamatta yhteistä hauskanpitoa. Vanhemmat voivat liikkua omilla tunneillaan, kun lapset ovat niin isoja, että voivat osallistua lasten- ja nuorten omille sportage-tunneille.

Karhupainissa saa vauhtia 4-7 vuotiaat. Tanssin iloa koetaan 7-12 vuotiaiden Tanssi kuin tähti -ryhmissä. Nuorten oma Sportage kokoontuu kahdesti viikossa kuntosalille tai liikkumaan monipuolisesti eri lajiemme parissa. Sportage on suunnattu 13-15 vuotiaille. Vanhempien kanssa saa liittyä jäseneksi 14-15 vuotiaat, jolloin harjoitukset tulee tehdä yhdessä. 16 ikävuoden jälkeen on sali avoinna nuorille myös itsenäiseen harrastamiseen. Tässä muutamia esimerkkejä siitä miten me Aplicossa tuemme koko perheen yhteistä harrastamista ja liikunnan ilon etsintää.

Yhdessä tekeminen on kivaa perheen lisäksi myös ystävän kanssa. Treenikaveri on yksi paras motivaattori. Näin ystäväviikon kynnyksellä onkin hyvä tarkastaa onko oma treenikaveri jo salilla kanssasi vai pitäisikö sellainen itselle hommata?

Hyviä treenejä ensi viikkoon ja hyvää ystävänpäivää!
T. Aplicon joukkue

Lue lisää Aplicon ystäväviikosta: http://www.aplico.fi/fi/?hot=60

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti