sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Tapahtumarikas syyskuu huipentui liikuntapäivään

Tapahtumarikas syyskuu on nyt hienosti taputeltu valmiiksi. Tänään on aika toivottaa lokakuun liikunnat virallisesti tervetulleeksi. Syyskausi avattiin kauden startilla, jossa esittelimme kaikki syksyn uutuus lajimme. Viime viikolla vietimme Euroopanlaajuista liikuntaviikkoa BFF:n merkeissä. Aplico haluaa olla asiakkailleen "best fitness friend", eli paras liikunta kaveri. BFF -viikolla on aina tekniikkatunteja, kasa asiakkaiden toiveita ja aina uudet Les Mills -tunnit. Tarjoamme monipuolista treeniseuraa ja motivointia asiakkaillemme.

Kuntokestusten isännöimää valtakunnallista liikuntapäivää vietettiin jo viidennen kerran. Aplico oli mukana tapahtumassa ja liikuntapäivät päättivät meidän BFF -viikon. Haastoimme lohjalaiset liikkeelle ja mukaan lähti yhteensä 15 seuraa, yhteisöä ja yritystä. Eniten liikkujia tuli Lopan P10:stä ja toiselle sijalle kiri Lohjan liikuntakeskus. Kolmanneksi paras aktivoija oli uintiseura Octopus, joka voitti viime vuonna samaisen kilpailun.

Eilen kello viiteen mennessä meillä oli liikuttu 417 kertaa. Koko päivän saldoksi tuli 446, kun lasketaan vielä illan kuntosalikävijät ja virtuaalituntien -jumppaajat mukaan. Meillä oli päivän aikana yksilösuorituksia, kaveriporukoita ja perheitä liikkeellä. Eritysmaininta annetaan Tapion perheelle suuresta  liikkujien lukumäärästä!

Suosituin laji lauantaina oli kuntosali, jossa kävi 131 treenaajaa päivän aikana. Ryhmäliikunnan puolella vetonauloina toimivat uutuus YOGAFUNC sekä perinteiset lajit; Terveselkä, Zumba, RVP, yogavenyttely ja perheliikunnat!

Liikuntapäivän teemana oli #sataliikettäsuomelle, sillä tapahtuma oli osa Suomi100 -ohjelmaa. Me Aplicossa kuvattiin päivän aikana 100 liikkujaa meidän omalla "wall of famella"! Tässä meidän klubin omat sata liikettä Suomelle!

SUURI kiitos kaikille mukana olleille ja liikkuneille! 
Liikunnan iloa lokakuulle ja etenevään syksyyn! 







Hyvän olon terveisin, 

Jutta Österberg-Hurme, tj
Liikunta -ja Hyvinvointikeskus Aplico
Ratakatu 24, Lohja

#aplico #aplicolohja #beactive #liikuntapäivät #sataliikettäsuomelle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti